Cine suntem

Firma specializata in forari.

Cine suntem

Firma specializata in realizarea de foraje.

Suntem o firma de foraje de puturi pentru apa din Sibiu, dar avem foraje relizate pe intreg teritoriul Romaniei. Echipa noastra are o experienta de peste 20 de ani in domeniul forajelor subterane. Executam foraje pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, foraje pentru apa potabila, minerala si termala. Firma noastra executa la puturi pentru apa, la cele mai competitive preturi.

Flota noastra este formata din utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Dispunem de echipamentele necesare pentru a putea realiza puturi pentru apa de mare adancime pana la 400ml si cu un diametru de maxim 444 mm.

Calitatea lucrarilor si satisfactia clientilor este cel mai important criteriu dupa care ne ghidam. Puturile de apa forate de catre compania N&A TRADE resprecta toate standardele EU de calitate, siguranta si mediu. Pentru a realiza aceasta compania noastra investeste permanent in achizitionarea de tehnologii de foraj de ultima generatie precum si in instruirea specialistilor si intregului personal din companie.

Misiunea noastra

Scopul nostru este acela de a oferi foraje executate profesionist, avand o durabilitate indelungata si care sa furnizeze apa potabila sigură pentru dumneavoastra.

Viziunea noastra

Apa este un simbol al vietii si al puritatii.
Tehnologia moderna de forare pune la dipsozitie acest dar al naturii.

Foraje profesionale

Dupa finalizarea executiei unui foraj pentru apa, compania noastra poate pune la dispozitie un sistem complet pentru alimentarea cu apa.

Servicii N&A Trade

Ce spun specialistii?

Specialistii spun ca apa din prima panza freatica nu intra in discutie in nici un caz, a doua panza este si ea inca cu impuritati, de abia a treia panza freatica este cea buna pentru consum. Din cauza agriculturii si a ploilor acide, toate panzele freatice de suprafata din tara nostra (si nu numai) sint infestate cu nitrati peste limitele admise. Motiv pentru care oferim populatiei puturi forate la adancimi medii si mari pentru a obtine apa potabila. Rugam a nu se confunda fantanile sapate la adancimi mici (de maxim 20 m-care capteaza apa din prima panza freatica), cu puturile sapate la adancimi medii si mari care capteaza cel putin al doilea strat.

Contrazicem ferm conceptul general al unora care sustin ca: daca se foreaza un put si se traverseaza alte doua panze freatice, apa din panza de suprafa s-ar amesteca cu apa din straturile de mai jos.. Total gresit! Straturile de suprafata (cele poluate) se izoleaza, lucru care permite alimentarea locuintelor cu apa extrasa din panza dorita.

Selectarea executantului

In selectarea unui executant de foraje, proprietarul vrea sa fie sigura ca va obtine apa de cat mai buna calitate in urma investitiilor sale. Cand foratul se realizeaza profesionist, cu echipamente adecvate si de catre specialisti in domeniu, solutiile aplicate pentru fiecare foraj in parte garanteaza un rezultat asteptat. Suntem de parere ca ne putem multumi clientii doar prin realizarea unor foraje eficiente si longevive, astfel incat apa exploatata sa fie de buna calitate si forajul sa dureze decenii.

Multe din forajele noastre si-au scos deja banii intr-o perioada scurta de timp, continuand acum sa faca economii pentru proprietarii lor. Unii dintre beneficiarii forajelor noastre au economisit deja sume consistente pentru ca nu au mai fost nevoiti sa plateasca uzul industrial de apa pe care il aveau, in acelasi timp castigand un activ valoros, care adaugă valoare proprietatii lor. Avand un foraj functional instalat in propria “curte” poate deveni un atu care adauga o suma consistenta la valoarea acesteia si poate deveni rapid o specificatie cheie pentru dezvoltatorii care vizeaza anumite zone lipsite de utilitati in acest moment.